Anne Strange


Nyhedsbrev - Midsommer -juni 23

Sundhytten

Velsignet smukt ligger Sundhytten – et lille healende spot midt i Sundbakkernes fredede natur

Hvor vildt, hvor sprudlende vildt naturen pludselig foldede sig ud dette forår, i al sin skønhed! Og vupti – nu står Højsommeren for døren, med Sommersolhverv og Sct. Hans som magiske indgangsportaler!.

På det personlige plan har dette forår udfoldet sig nøjagtigt lige så vildt og transformerende.
For sideløbende med at jeg, lettet og glad, afsluttede mit blodplade-kontrolforløb med OUH, var der noget i mit ene bryst som kaldte ”Se mig”, og i løbet af fem uger havde brystkirurgisk afd. fundet to store knuder i det andet bryst - som blev fjernet, dog efter en dybere indre proces i mig! Operationen gik fint, prøverne viste ingen kræft, jeg var kommet i tide – så blot individuel træning hver fjortende dag hos fysioterapeut og kontrol om et år. Phy…og Tak!!!

Træning

Men ikke nok med det - for prøverne af det bryst, som havde ”gjort alarm”, viste, at jeg havde en indkapslet Borrelia, som måske har ligget der i årevis. Takkede ja til OUH`s tilbud om en treugers skrap penicillinkur, som jeg nu også er igennem, uden gener – det er bare så vildt!!!

Føler mig dybt taknemmelig over at min krops evne til at slå alarm i tide og over OUH`s hurtige, kompetente og omsorgsfulde hjælp gennem det sidste halvandet års alvorlige, potentielt livstruende, sygdomme - som jeg er kommet mirakuløst enkelt igennem! Oven i det, er den svimmelhed, der opstod i kølvandet på første sygdom, fuldstændig væk - og tinitussen er nede på så lav styrke, at den ikke er generende.

Når jeg undervejs har været usikker, har jeg spurgt om hjælp, også konkret fra mine omgivelser - og det har jeg fået i rigt mål! KÆMPE TAK til mine nære kære, allermest min søster, min søn og min kære ægtemand Torben, som har været der så kærligt og omsorgsfuldt hele vejen igennem - samt de kolleger og fagpersoner, der har været og fortsat er ved min side!

”Walk the talk” Fagligt har jeg, dette forår, bevæget mig endnu et trin op af mestringsstien i det værdigrundlag jeg har bygget min virksomhed op omkring siden den spæde start for nu snart 35 år siden: ”Du er værdifuld”, ”Kroppen spejler dit sind”, ”Lyt til din indre stemme” (læs mere)

Jeg har trukket på min lange erfaring med at lytte til kroppens signaler og slippe frygten i tillid til, at når jeg overgiver mig til processen, dukker de trædesten frem, jeg har brug for, for at komme beriget igennem krisen. Er slet ikke i tvivl om, at jeg / vi er en del af et skabende univers, som konstant responderer på, om vi er i frygt eller tillid til forandringsprocessen.

Skriver nyhedsbrev

Ved godt, at jeg slet ikke er færdig på min udviklingsvej – ved, at der, livet igennem, vil være nye stier som skal betrædes, om jeg vil det - eller ej. At jeg lige så godt kan overgive mig til processen - i stedet for, som tidligere, at blive lammet af stædighed og mistillid, med rod i min frygt for forandring til det værre. Alt kommer til mig / os, som det skal, når tiden er moden - udviklingsprocessen kan ikke forceres, men den kan forsinkes af vores frygt for forandringen til det nye, der er på vej. Og det er helt ok!

I forhold til klienterne har jeg gennem hele forløbet, følt mig nærværende, tilstede – har ikke haft behov for at sygemelde mig, men blot at flytte lidt rundt på sessionerne, så jeg fik min tiltrængte hvile – allerhelst i vores velsignede natur i Sundbakkerne. Det har været så fint at bevare min ugentlige arbejdsrytme. De gode middagshvil nyder jeg fortsat i fulde drag – så de er nok kommet for at blive!

Tak for halvåret der er gået, specielt til jer jeg har fulgtes terapeutik med. Det er berigende at stå ved jeres side, mens I finder frem til trædestenene på hver jeres livsrejse!

Nu er det tid til en ekstra lang sommerferie - helt frem til d. 1. september.

Du ønskes et sommersolhverv og en højsommer fuld af tillid til livets vise og transformerende skaberkraft!


Ønsker du at framelde dig nyhedsbrevet, så send en mail til anne@anne-strange.dk

Anne Strange MPF
Vestergade 39 4.sal, 5000 Odense C
Prices Havevej 39, 5600 Fåborg