brevtop2
 

 

Nyhedsbrev - Juni 2015

Midsommer.

 

Vi har netop passeret midsommer, hvor vi syngende stod sammen om det blussende Sct. Hans bål - og ”bandt krans af sommerens hjerter så varme så glade”.  

I år hørte jeg nattergalen – som gennem en mild byge og duften af hyld skabte et øjeblik af fortryllelse. Et øjeblik, som jeg taknemmeligt bærer i hjertet!

 

Med højsommeren og ferietiden lige om hjørnet inviteres vi til at stoppe op fra hverdagens trummerum - og opleve naturens healende nærvær sammen med vore kære.  

 

 

Kort orientering

 

Jeg har gennem det sidste halvandet år arbejdet ihærdigt med Kriyayoga meditation - og er gennem dette halvår begyndt at mærke, hvordan min evne til et dybere niveau af nærvær giver en positiv effekt såvel personligt og fagligt.


Ferie i uge: 26-27-28 samt i uge: 30-31-32.

 

Aktiviteter og tilbud.


Klinikken i Vestergade fungerer som en hyggelig ramme omkring mine kerneydelser: terapier, coachinger og supervisioner.
Psykoterapeuterne Helle Løbner med speciale i SE chok / traume terapi og Inge-Marie Vikmann med speciale i parterapi, lejer sig fortsat ind i klinikken.
Inge-Marie er åben for nye klienter. Læs mere på
www.vikmannterapi.dk

Sundhytten v/Fåborg Naturen i Sundbakkerne overgår sig selv i skønhed efter dette fugtige forår - og her op til ferien står alt i fuld flor! En skønhed som de, der vælger at komme i Sundhytten, tager ind! J
Hytten fungerer optimalt – både for dem der kommer i bil og dem der vælger at gå langs Sundet. Kerneydelserne:
terapi, coaching og supervision er de samme – men jeg tilbyder her ½ time ekstra til samme pris – for at skabe plads til nærværet med naturen.

 

 

Jeg ønsker dig en rigtig dejlig sommer og ferietid!

 

Ønsker du at framelde dig nyhedsbrevet, så send en mail til anne.strange@mail.dk

 

Anne Strange MPF

Vestergade 39 4.sal, 5000 Odense C

Prices Havevej 39, Kaleko, 5600 Fåborg

Tlf. 66 10 00 88 / 23 23 46 88

www.anne-strange.dk

anne.strange@mail.dk