Nyhedsbrev fra Institut for personlig udvikling

December 2007

Velkommen til nyhedsbrevet!

Her hvor året er ved at rinde ud, sender jeg mange taknemmelige jule– og nytårshilsner, både til jer, jeg har fulgtes med i løbet af året, og til jer, der har vist interesse for at modtage nyhedsbrevet.

 

Julegave idè:

Måske mangler du at forære dig selv, eller en du holder af, en gave, der kan give varig glæde og udvikling?
Gaven er en coaching-session - som kan bringe det bedste frem i den, der modtager den. Gaven består af en enkeltstående session, som kan blive begyndelsen på et kortere eller længere forløb - hvis det efterfølgende vælges til.

Prisen er 600 kr. for 1-times session, 1.200 kr. for en 2-timers session og 1.800 for en 3-times session. Prisen er inkl. moms for private, for virksomheder skal momsen lægges oveni.

Sådan gør du: Ring eller mail inden jul og tilmeld dig på 66 10 00 88 / 23 23 46 88/ anne.strange@mail.dk Indbetal beløbet på 9860 - 8740 00 7603 og få tilsendt gavekortet.

Hvis den du giver gaven ikke ønsker at modtage den, kan beløbet funderes inden udgangen af januar, eller du kan selv modtage coachingen i løbet af 2008.

 

Om coachingen, læs mere her

 

Året der gik

Det har været et travlt år, fyldt at ny læring og stærke, smukke transformerende oplevelser.

 

Coachingen: Jeg er i september blevet certificeret som coach, og har opnået rigtig megen træning. Fra april og frem til skrivende stund har jeg haft 110 individuelle coaching sessioner, samt haft mit første firma fra det private erhvervsliv, og modtaget bestilling på mit første foredrag om coaching.

 

Psykoterapien: Individual- og parterapierne har optaget ca. 70 procent af min tid. Det har passet mig rigtig godt, og jeg forestiller mig, at det bliver noget i den retning fremover.

Jeg mærker hvordan jeg, efter jeg har fået min coachuddannelse, arbejder mere coachende i en del af terapierne, mens jeg i andre terapier nu går dybere ind i de regressive processer og i arbejdet med kroppens vitalisering – selvfølgelig afhængig af den enkeltes behov.

 

Vækstgrupperne: Tre grupper har været i transpersonlige forløb i år, to har valgt at fortsætte.

Den ene gruppe arbejder med dybe, regressive, kropslige processer, mens den anden arbejder ”her og nu – transformerende” gennem relationen til hinanden og til mig.

 

Den 1-årige efteruddannelse: Jeg valgte ikke at gennemføre efteruddannelsen i år, og mærker at jeg bevæger mig hen imod en anden form for transpersonlig efteruddannelse. Beskrivelse, og ændring på hjemmesiden følger, når det bliver tydeligt for mig hvilken udformning den skal have i 2008.

 

Censor- og supervisionsopgaver: Igen i år har jeg haft glæden og nye faglige udfordringer som ekstern censor, udpeget af Psykoterapeut Foreningen, og som ny supervisor for børn– og unge socialrådgivere.

              

År 2008 byder på:

Ud over de netop omtalte kerneydelser, tilbyder jeg:

·       Coaching af ledere og medarbejdere i det private erhvervsliv og i offentlige institutioner.

·       Transpersonlig efteruddannelse – en supervisions / selvudviklingsgruppe, hvor der implementeres transpersonlige metoder og teknikker.

    Vil du vide mere om transpersonlig psykoterapi Læs artikel

 

Nærmere beskrivelse følger i senere nyhedsbrev.

 

 

Jeg ønsker dig en glædelig jul og et velsignet og udviklende nytår!

 

 Ønsker du at framelde dig nyhedsbrevet, så send en mail til anne.strange@mail.dk,

Anne Strange

Institut for personlig udvikling

Klaregade 13, 1. sal

5000 Odense C

Tlf. 66 10 00 88 / 23 23 46 88

www.anne-strange.dk

anne.strange@mail.dk