brevtop2
 

 

Julehilsen fra Institut for personlig udvikling

December 2012

                                                                                                            

 

Glædeligt vintersolhverv og julehøjtid!

 

Vi har netop passeret vintersolhverv d. 21. december, hvor lyset fødes ud af vintermørket på den længste nat. Nu får vi - gennem julehøjtiden - muligheden for at åbne vore hjerter for lyset, og gøre os klar til at modtage det nye år kærligt - og med gode forventninger.

 

 

Kort orientering

 

Året har været de store omplantningers år, hvor klinikken er flyttet fra Klaregade til Vestergade - og naturafdelingen i Fåborg er kommet til. Mange har været glade for at modtage terapi / coaching i Sundbakkerne, og jeg arbejder nu i lige uger i Odense og i ulige uger i Fåborg. Jeg udlejer fortsat min klinik til Helle Løbner og Else Hedeager, når jeg er i Fåborg. - Fra januar 2013 kommer Inge-Marie Vikmann også til.

 

Udsættelse af forårets mindfulness gruppe. Grundet stor nytilgang af klienter i oktober kvartal og mange censordage er jeg nød til at udsætte gruppestarten. Dato for start af gruppen følger i senere nyhedsbrev.

 

Priser 2013. Priserne i Odense forbliver uændrede – I Fåborg bliver de nu som i Odense, idet jeg dog tilbyder ½ time mere der end i Odense, altså 2 timer for 1½ times pris!

 

 

 

Jeg ønsker dig en velsignet jul og nytår - fuld af lys og kærlighed!

 

Tak for det følgeskab jeg har haft med flere af jer, gennem året der gik - og for interessen for at modtage mit nyhedsbrev.

 

 

Ønsker du at framelde dig nyhedsbrevet, så send en mail til anne.strange@mail.dk

 

 

Anne Strange

Vestergade 39 4.sal, 5000 Odense C

Prices Havevej 39, 5600 Fåborg

Tlf. 66 10 00 88 / 23 23 46 88

www.anne-strange.dk

anne.strange@mail.dk