Nyhedsbrev fra Institut for personlig udvikling

Juli 2008

 

Højsommertid

Den varme sommersol, svalende byger og nærende regn – Ferietiden, pladsen til nærvær og glade oplevelser - når vi slipper hverdagens travle rytme og formår at lukke op - i nuet.

 

Det er tiden til en orientering om instituttets aktiviteter og tilbud.

 

Studieturen i Peru

I april kvartal gav jeg mig pladsen til fordybet at åbne for nye indtryk.

De knapt tre uger i Peru har forstærket kontakten med mine shamanistiske rødder - enheden med naturen og de altid nærværende healende kræfter, som jeg / vi alle er kanal for.

På Matchu Pitchu, i dagene omkring den stærke Wesak-fuldmåne, oplevede jeg, på et for mig hidtil ukendt plan, livets enkelthed og glæde som en bevægelse på et dybt energetisk niveau. - Jeg håber og fornemmer, at mine oplevelser og udvikling formidles videre til de mennesker, der søger mig som deres coach eller terapeut.

 

Sommerens og efterårets aktiviteter

Individualterapien, parterapien, coachingen, supervisionen og udviklingsgrupperne er fortsat grundsubstansen i min virksomhed.

Sideløbende med mit daglige virke, er jeg i fuld gang med opbygningen af en retreat virksomhed sammen med erhvervscoach Michael Jørgensen, og en evt. tredje makker. Konceptet forventes at ligge klart med udgangen af september, måske lidt senere. Den følelsesmæssige - og åndelige intelligens er vores fundament.
Læs mere nedenfor under Mindful retreat.

 

To fordybende transpersonlige forløb i efteråret

To nye grupper har taget form:

·       En transpersonlig supervisionsgruppe, der mødes 5 fredage af 7 timers varighed hver anden måned henover efteråret, vinteren og foråret.

    Se detaljeret beskrivelse

·       En transpersonlig udviklingsgruppe, der mødes i naturskønne omgivelser på Bjørnø en efterårs-weekend, med mulighed for fortsættelse i foråret og sensommeren 2009. Jeg forestiller mig en gruppe med 2 – 3 mænd og 2 kvinder. Se detaljeret beskrivelse

 

Vil du vide mere om transpersonlig psykoterapi Læs artikel

 

 

Den 1-årige transpersonlige efteruddannelse

 

Mange har spurgt ind til, hvornår der starter nyt hold. Til dem er svaret, at det tidligst bliver i september 2008. Egnet kursussted skal findes og retreat - virksomheden skal implementeres, før den fornødne plads og energi er til  rådighed.

 

 

Coachingen

 

Som nævnt i sidste nyhedsbrev er jeg blevet medlem af ICF, International Coach Federation, for at markere, at jeg arbejder efter internationalt anerkendte standarter. Jeg certificeres dette efterår som Associated Certified Coach gennem dokumentation af erfaring, mentorsamtaler og vidiobåndede sessions.

 

Life-coachingen. Jeg har efterhånden opnået en stor erfaring gennem nu 253 sessioner, og har valgt at lægge prisen ens på life-coaching og psykoterapi, så det ikke er økonomien, der bliver bestemmende for, om man vælger at arbejde ud fra et målrettet her og nu fokus – eller om det er healingen af fortidens smertefulde oplevelser, der skal skabes plads til.

Om life-coaching læs mere her

 

Som erhvervscoach.

Mit nye 4 timers koncept, hvor jeg inddrager åndedrætstræning, afspænding, meditation og massage, er blevet en succes. Efter sommerferien inddrager jeg også team-coachingen i mit virke.

 

Mindful retreat

Som nævnt har jeg indgået makkerskab med erhvervscoach Michael Jørgensen, www.mjcoaching.dk - Forårets arbejde, med at udvikle vores fælles fundament gennem sparring og udarbejdelsen at retreat-koncept, bærer nu frugt i form af et solidt tillidsforhold og udkastet til retreat. P.t. undersøges kursussteder, og efter sommerferien taler vi med en evt. tredje makker, og går i gang med udarbejdelsen af vores web. Energier er høj!

 

 

Jeg ønsker dig masser af dejlige sommeroplevelser!

 

 Ønsker du at framelde dig nyhedsbrevet, så send en mail til anne.strange@mail.dk,

Anne Strange

Institut for personlig udvikling

Klaregade 13, 1. sal

5000 Odense C

Tlf. 66 10 00 88 / 23 23 46 88

www.anne-strange.dk

anne.strange@mail.dk