brevtop2

 

Midsommerhilsen

Juni 2016

Kære læser

Knapt er det blevet sommer før Solhverv og Sct. Hans står for døren! Næsten ufatteligt, at vi allerede er nået til den årets længste dag, hvor naturen igen vender sig mod blomstring og efterår!

Liggende på den nyslåede plæne, side om side med to andre ”skøre” voksne. Himlen står skinnende lyseblå… asketræets fligede blade danner silhuet der højt oppe… munter fuglesangsang og duften af græs i næseborene… glæden over at der ingen myrer er… lige nu!
Beslutter mig for at samle på lykkelige øjeblikke… foreløbig her resten af sommeren! :)

 

Aktiviteter

 

Jeg har gemmen det sidste halve års efteruddannet mig i BCT – læs mere på www.dynamicstillness.com Et forløb af enkeltstående kurser som jeg vælger efter behov. - Dette sker i forlængelse af mit fortløbende arbejde, med at skabe højst muligt healende nærvær i mit personlige og terapeutiske virke.

Jeg benytter mig af denne metode i forlængelse af den psykoterapeutiske session – hvor det findes egnet og passende. Af de tilbagemeldinger jeg modtager, er følelsen af afslappethed / indre ro, klarhed / helhed de almindeligste reaktioner.

 


Klinikken i Vestergade fungerer som en hyggelig ramme omkring mine: terapier, coachinger og supervisioner.
Psykoterapeut Helle Løbner stopper i Vestergade med udgangen af denne måned efter 11 års godt Klinikfællesskab. Hun og Else Hedeager har flyttet deres praksisser til København, se
www.se-relationer.dk

I stedet er Psykolog Annette Jørgensen og psykoterapeut Morten May se www.lyoegaard.dk indtrådt i fællesskabet sammen med Inge-Marie Vikmann www.vikmannterapi.dk og undertegnede.Sundhytten v/Fåborg fungerer loptimalt – både for dem der kommer i bil og dem, der vælger at gå langs Sundet. Kerneydelserne: terapi, coaching og supervision er de samme – men jeg tilbyder her ½ time ekstra til samme pris – for at skabe plads til nærværet med naturen.


Jeg ønsker dig en glædesfyldt sommertid!

 

Ønsker du at framelde dig nyhedsbrevet, så send en mail til anne.strange@mail.dk

 

Anne Strange MPF

Vestergade 39 4.sal, 5000 Odense C

Prices Havevej 39, Kaleko, 5600 Fåborg

Tlf. 66 10 00 88 / 23 23 46 88

www.anne-strange.dk

anne.strange@mail.dk