brevtop2

 

Julehilsen

2016

Kære læser

Vi nærmer os med hastige skridt vintersolhverv, hvor julehøjtiden står for døren! Gennem rusk, regn og ganske få snebyger er vi næsten fremme ved årets korteste dag, hvor naturen igen så småt vender sig mod spiring og forår!

 

Det gamle krogede pæretræ står i sort silhuet mod den lyserøde solopgangs himmel. Rimfrosten dækker glinsende hvidt buske og græs. Solsortene hakker fornøjede i de æbler, vi ikke kunne nå, under denne højsommers formidable æblehøst!

Mærker et lille sus af lykke over at være til! - Denne stund kommer ind i min lille fine samling af lykkelige øjeblikke.

 

 

Aktiviteter

 

Jeg giver, hvor det findes egnet, i forlængelse af den psykoterapeutiske session, en kort løsnende massage samt en let BCT behandling, læs mere på: www.touchofpresence.com .Formålet er en dybere afspænding af kroppen og nervesystemet.


Klinikken i Vestergade fungerer som en hyggelig ramme omkring mine: terapier, coachinger og supervisioner.
I løber af 2016 er Psykolog Annette Jørgensen og psykoterapeut Morten Bay
www.morten-bay.dk indtrådt i klinikfællesskabet sammen med Inge-Marie http://www.vikmannterapi.dk og undertegnede.


Sundhytten v/Fåborg fungerer loptimalt – både for dem der kommer i bil og dem, der vælger at gå langs Sundet. Kerneydelserne: terapi, coaching og supervision er de samme – men jeg tilbyder her ½ time ekstra til samme pris – for at skabe plads til nærværet med naturen.


Jeg ønsker dig en velsignet jul og nytår!

 

Ønsker du at framelde dig nyhedsbrevet, så send en mail til anne.strange@mail.dk

 

Anne Strange MPF

Vestergade 39 4.sal, 5000 Odense C

Prices Havevej 39, Kaleko, 5600 Fåborg

Tlf. 66 10 00 88 / 23 23 46 88

www.anne-strange.dk

anne.strange@mail.dk