Anne Strange


Nyhedsbrev - Vintersolhverv 2023

Vinter23


Sneens hvide ro har, i skrivende stund, sænket sig over Sundbakkerne - skønheden sender lys ind i den del af mit sind som påvirkes af krigene og klodens tilstand. Nærværet med dem jeg følges med i livet, positive rutiner og Sindsro-bønnen gør godt: "Gud, giv mig SINDSRO til at acceptere de ting, jeg ikke kan ændre, MOD til at ændre de ting, jeg kan, og VISDOM til at se forskellen. Tak"

Personligt:

Ved Sct.Hans fyldte jeg 75 år. Den blev fejret gennem mange små sammenkomster med min nære familie, venner og kollegaer.

Anne

Naturen stod i sit smukkeste sommerskrud og min tillid til universets og kroppens helende kræfter var i top oven på forårets pludseligt påviste alvorlige sygdomme og allerede i sensommeren var jeg fri af alle kontroller hos OUH. Mangler blot den obligatoriske 1 årskontrol efter fjernelsen af brystet. Yes, tak tak tak!

Her tæt på Vintersolhverv hvor solen dæmpes af tunge sneskyer allerede midt på eftermiddagen kræver det en stærk vilje dagligt at komme ud fra morgenstunden og lave min Qigong - yogaen foregår dog nu indendørs. Men jeg gør det - og hver eneste dag føler jeg mig velsignet af moder jords livgivende kraft.

De sidste godt to år med alvorlig sygdom, har fået mig til at gå endnu et lag dybere i at ændre på de dybe nedarvede mønstre som fra barnsben har slidt og begrænset mit livsflow. Trædestene dukker fortsat frem på magisk vis, når jeg husker at tænde pandelampen. Flere har spurgt ind til hvad mine trædesten har været, og hvilke behandlingsmetoder der har hjulpet mig på min helbredelsesvej. Det deler jeg gerne lidt omkring i mit næste nyhedsbrev.

Fagligt:

AnneOplever til min store forundring, i denne voldsomme tid i klodens historie, hvordan evnen til egenomsorg, mønsterbrud og behovet for at betræde nye stier, er speedet op. Det virker som om flere af dem, jeg har glæden af at følges med på deres livsvej, hurtigere går igennem et hamskifte, på vej til at træde ud i en lysere, lettere udgave af sig selv.

Info:

Jeg har haft en lille tilgang af "nye" her i efteråret, samt at flere, dette efterår og vinter, har valgt at komme til Sundhytten end tidligere - dejligt!

Min indlægt ligger nu på et niveau, så jeg ikke behøver at have cvr.nr. hvilket bevirker, at jeg ikke længere kan benytte MyShop men i stedet MobilePay eller bankoverførsel.

Jeg holder fortsat god balance med plads til middagslur, ugentlige fridage og længere ferier.

Juleferie d. 18.12.23 - 14.1.2024

Tak for året som gik!

Du ønskes et solhverv, juletid og nyt år fuld af kærlighed og tillid til livets vise og transformerende skaberkraft.

Ønsker du at framelde dig nyhedsbrevet, så send en mail til anne@anne-strange.dk

Anne Strange MPF
Vestergade 39 4.sal, 5000 Odense C
Prices Havevej 39, 5600 Fåborg