Nyhedsbrev - november 2008

Sent efterår

Først her midt i november har de sidste træer og buske sluppet deres gyldne løv - som en tak for en lang, solrig sommer og et mildt efterår.

 

Nu, hvor dagene er korte, og der kun er en måned til lyset langsomt vender tilbage, er det tiden til fordybelse og refleksion omkring det, vi bevidst og ubevidst har sået og høstet - og begynde at klargøre os, til at stå fem i lyset, som dem vi er.

 

For mig har det været et forår og en sommer, hvor meget nyt er sat i værk – såvel inden for coachingen, som inden for psykoterapien.

Jeg ser frem til vinterens refleksioner, og til at byde de fine nye spirer velkommen, som allerede nu så småt begynder at tage form.

 

 

Efterårets og vinterens aktiviteter

Individualterapien, parterapien, coachingen, supervisionen og udviklingsgrupperne er fortsat grundsubstansen i min virksomhed.

·       Den transpersonlige supervisionsgruppe, der skal mødes 5 fredage af 7 timers varighed, er kommet godt i gang. Se detaljeret beskrivelse
Gruppen nåede at bliver overtegnet inden starten, og jeg
overvejer en ny gruppe i efter sommerferien 2009. Kontakt mig, hvis du er interesseret.

 

·       Den transpersonlig udviklingsgruppe, der skulle mødes i naturskønne omgivelser på Bjørnø en efterårs-weekend, har jeg, grundet flytning, valgt ikke at gennemføre. Den opstår i en ny form i foråret. Se detaljeret beskrivelse

 

Vil du vide mere om transpersonlig psykoterapi Læs artikel

 

 

 

Coachingen

 

Jeg er ved at afrunde mentorsamtaler og dokumentation af erfaring, og skal til at vidiobånde sessions med henblik på en godkendende AC certificeringen (Associated Certified Coach) i ICF/ International Coach Federations regì.

 

Life coaching

Det er nu 14 mdr. og 346 samtaler siden, jeg afsluttede min coach-uddannlse - og jeg føler, at jeg har fået integreret coachingen godt i mit daglige virke.

I vinter vil jeg prioritere opdatering af min web på dette område.

læs mere her

 

Coaching i offentlige - og private virksomheder.

Jeg har igennem snart et år coachet to ledere fra den offentlige sektor, og en mindre erhvervsvirksomhed.

Det har været særdeles lærerigt – og det er blevet helt klart, at arbejdet med erhvervslivet ikke er der, hvor jeg bedst bruger mine evner. Tempoet og hermed den manglende tid til fordybelse savner jeg. For det er der, den personlige udvikling som jeg er gearet til, virkelig rykker.  

 

Samarbejde med erhvervscoach Michael Jørgensen ,

www.mjcoaching.dk  Vi har siden foråret arbejdet på et makker-

skab omkring et fælles retreat-koncept. Men da vi helt detaljeret arbejdede på vores fælles web, blev det tydeligt, at det med vores særdeles forskellige erfaringsgrundlag, ikke virkede realistisk

at skabe det, vi havde forestillet os.

Vi fortsætter vores gode makkerskab, i form af faglig sparring

med mulighed for henvisning til hinanden.

 

 

Den 1-årige transpersonlige efteruddannelse

 

Jeg har endnu ikke lavet aftaler med det kursussted, som

jeg har i kikkerten – da jeg ikke er færdig med mine overvejelser om et eventuelt nyt efteruddannelseshold i efteråret 2009.  

 

Jeg ønsker dig en dejlig julemåned!

 

Ønsker du at framelde dig nyhedsbrevet, så send en mail til anne.strange@mail.dk,

Anne Strange

Institut for personlig udvikling

Klaregade 13, 1. sal

5000 Odense C

Tlf. 66 10 00 88 / 23 23 46 88

www.anne-strange.dk

anne.strange@mail.dk